Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα παρά μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, όπου σχολίασε τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και τις εξελίξεις στο Μακεδονικό.

Αρχικά, σημείωσε την διπλωματική ήττα που υπέστη η Ελλάδα από την επίσκεψη Ερντογάν που δήθεν θα βελτίωνε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Οι τούρκοι προχωρούν σε πρωτοφανείς προκλήσεις στα οικόπεδα της Κυπριακής ΑΟΖ και θα κάνουν το ίδιο και στην Ελληνική, αν ποτέ την ανακηρύξουμε. Την ίδια ώρα οι "σύμμαχοι" της Πατρίδας μας, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ νίπτουν τα χείρας τους ως άλλος Πόντιος Πιλάτος.
Η Ελλάς οφείλει με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία σε Κύπρο και Αιγαίο. Οι τούρκοι δεν υποχωρούν με τα λόγια, δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα παρά μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό δήλωσε πως η "λύση" για μέσα στον Μάρτιο είχε προαναγγελθεί από τον Νίμιτς στην Νέα Υόρκη.
Αν έρθει μια τέτοια συμφωνία στην Βουλή, αυτή πρέπει να διαλυθεί και να προκηρυχθούν εκλογές, καθώς η παρούσα Βουλή δεν έχει δικαιοδοσία να αποφασίσει για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα. Αν δεν γίνει αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να διεξαχθεί δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός. Η επερχόμενη "λύση" δεν είναι παρά μια προδοσία ενάντια στην θέληση του Λαού και εις βάρος των εθνικών δικαίων.
Το κρατίδιο των Σκοπίων δεν είναι δυνατόν να φέρει όνομα με τον όρο "Μακεδονία", την ψυχή του Ελληνισμού, και η Ελλάς δεν πρέπει ποτέ να τους αναγνωρίσει.
Τέλος, υπογράμμισε την διγλωσσία της ΝΔ στο Σκοπιανό, ζητώντας να δεσμευτούν ότι αν γίνουν κυβέρνηση, θα διακόψουν τις διπλωματικές σχέσεις με το κρατίδιο των Σκοπίων, αν αυτό περιέχει τον όρο Μακεδονία στο όνομά του.