Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Νέο βήμα ξεπουλήματος της Μακεδονίας από την ελληνόφωνη κυβέρνηση: Επιστολή στήριξης για υποψηφιότητα των Σκοπίων στην EUSAIR


Σε ένα ακόμη βήμα ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ προέβη η ελληνόφωνη κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και των προθύμων συνοδοιπόρων της, καθώς με επιστολή που έστειλε χθες στις Βρυξέλλες ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, δηλώνει ευθαρσώς ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την υποψηφιότητα ένταξης των Σκοπίων στην στρατηγική της Ε.Ε. για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Πρόκειται επί της ουσίας για την απώλεια του δικαιώματος της Ελλάδας να μπλοκάρει την είσοδο των Σκοπίων στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, χωρίς προηγουμένως να έχει λυθεί το θέμα της ονομασίας και του ανοίγματος του δρόμου από την κυβέρνηση της ένταξης της γειτονικής χώρας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.
Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η επιστολή αυτή εστάλη από τον Κατρούγκαλο στις Βρυξέλλες, την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει σήμερα συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου της Ε.Ε. που πραγματοποιείται στην βελγική πρωτεύουσα. Μια Μέρκελ, η οποία θυμίζουμε ότι είχε συναντήσει τον σκοπιανό Ζόραν Ζάεφ, αποκαλώντας τον μάλιστα «Μακεδόνα πρωθυπουργό»!
Τα σύνορα της προδοσίας (για να θυμηθούμε και τον τίτλο της γνωστής δημοφιλούς Ελληνικής αντικομμουνιστικής ταινίας) τα έχει περάσει προ πολλού η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, η οποία είναι αποφασισμένη να ξεπουλήσει ολοκληρωτικά την Μακεδονία ΜΑΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ