Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Χ. Παππάς: Το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis δεν θα σκεπάσει τα προδοτικά και μειοδοτικά σχέδια της συγκυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, αναφορικά με την διαδικασία της συζήτησης και την ψηφοφορία με δέκα ή μια κάλπη.
Ο κ. Παππάς απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση τόνισε ότι σήμερα δεν παραβιάζεται απλά η νομική επιστήμη, αλλά η κοινή λογική. Επισήμανε, επίσης, τον Ιανουάριο του 2013 την πρόταση - αίτηση που είχαν υποβάλει οι ΑΝΕΛ με παρότρυνση της Χρυσής Αυγής, καθώς συνυπογράφηκε και από τα δύο κόμματα, για την δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για τον Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Παπαδήμο, Παπανδρέου. Τότε, η ΝΔ συνηγορούσε υπέρ της ψηφοφορίας με πολλές κάλπες, επικαλούμενη τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Αντιπολίτευση, επικαλούμενος και πάλι το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής ζητούσε μια κάλπη. Με αυτές ακριβώς τις ενέργειες, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται στα μάτια του ελληνικού Λαού.

Η ΝΔ έχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να προσέλθει σύσσωμη η κοινοβουλευτική της ομάδα στην πολλαπλή ψηφοφορία, γι’ αυτόν τον λόγο ζητάει μια κάλπη ή δια της παρουσίας του εκπροσώπου να εκφράζουν το ΝΑΙ και μετέπειτα να αποχωρούν. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος τονίζει ότι όλα πρέπει να αποκαλυφθούν, η ψηφοφορία να γίνει κανονικά και εφόσον βρεθούν κάποιοι ένοχοι να πάνε στην Δικαιοσύνη και να πληρώσουν. Μέχρι τότε όμως, είναι αθώοι, καθώς για την Χρυσή Αυγή ισχύει το τεκμήριο της αθωότητος, την ίδια στιγμή που δεν ισχύει για όλα τα κόμματα του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» έναντι της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Παππάς συμπλήρωσε ότι όταν οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες μιλούν για ευφάνταστα «εγκλήματα», όπως το σφάξιμο αρνιών σε μάντρες της Αττικής της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας χαρακτηρίζονται ως «καλοί» μάρτυρες, ενώ όταν μιλούν για το σκάνδαλο με βαλίτσες Samsonite με μαύρο χρήμα χαρακτηρίζονται «κακοί» ψευδομάρτυρες.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος τελείωσε την λόγο του λέγοντας ότι οι κάλπες πρέπει να στηθούν κανονικά, όπως και η κάλπη του κ. Κουρουμπλή, που δεν πρέπει να έχει καμία κάλυψη. Φυσικά, το σκάνδαλο Novartis δεν είναι το μόνο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλά ακόμα έχουν πραγματοποιηθεί από την μεταπολίτευση και μετά. Το μεγάλο σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και η σημερινή συζήτηση δεν θα πρέπει να δυναμιτιστεί από καμία παράταξη και πιο πολύ από την ΝΔ προκειμένου αυτό να υποβιβαστεί. Η συζήτηση πρέπει να γίνει κανονικά και απρόσκοπτα προκειμένου να διερευνηθεί η ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Για τους Έλληνες Εθνικιστές η υπόθεση Novartis δεν μπορεί να λειτουργήσει ως η «κουρτίνα» που θα σκεπάσει τα προδοτικά και μειοδοτικά σχέδια της συγκυβέρνησης για τα εθνικά μας θέματα.