Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στην βιβλιοπαρουσίαση του νέου έργου για τον Μέγιστο των Ελλήνων, Μέγα Αλέξανδρο! Φωτορεπορτάζ

Παρουσία εκατοντάδων συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα η παρουσίαση του νέου συλλογικού έργου «Αλέξανδρος Φιλίππου Μακεδών, συνιστώσες και στιγμές του Μέγιστου Έλληνος» των εκδόσεων «Τρίμορφος», της εθνικής εφημερίδας "Εμπρός" και του Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών (ΑΙΓΙΣ).

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο συναγωνιστής Χριστόδουλος Φιλιππίδης. Οι συντελεστές του νέου αυτού βιβλίου Θωμάς Κοσμάς, Ιωάννης Μεγάλης, Δημήτρης Τζεμπετζής, Στέλλα Κοτζαμπάση, Κωνσταντίνος Παπαχρήστου, Χαρίλαος Μέξας, Μιχάλης Καρακώστας και Ειρήνη Δημοπούλου κατά τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στις νικηφόρες μάχες που έδωσε και παράλληλα συνέδεσαν την μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ο οποίος αναφέρθηκε στην αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στον ελληνικό χαρακτήρα της εκστρατείας στην Ασία. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως παρά τον εθνομηδενισμό των καιρών, υπάρχουν ακόμη συνεχιστές του Μεγάλου Στρατηλάτη όπως ο Αθάνατος Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος και πλήθος άλλων Ηρώων που δεν έδωσαν το αίμα τους για καμία "ελληνοτουρκική φιλία". Στην συνέχεια κατήγγειλε την υποκριτική συμπόνοια των πολιτικάντηδων και στηλίτευσε την κατάντια του Υπ. Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, ο οποίος ανακοίνωσε τον θάνατο του Ήρωα μέσω twitter!
Επισήμανε πως τα Σκόπια είναι κι αυτή μια σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο εσωτερικό του κρατιδίου και κατήγγειλε την πολιτική Κοτζιά που προωθεί την προδοσία της Μακεδονίας μας. Σε σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε με τις ΗΠΑ ούτε με τη Ρωσία, είναι με την Ελλάδα!
Για την νεοφιλελεύθερη ΝΔ επισήμανε πως σέρνεται πίσω από τους κομμουνιστές και ακόμη μία απόδειξη ήταν η απίστευτη δήλωση του Κ. Μπακογιάννη για τον "Καπετάν Ερμή". Υπενθύμισε ακόμη πως ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής ήταν αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Μόνη εθνική αντιπολίτευση είναι η Χρυσή Αυγή που δεν έχει κανέναν σεβασμό στους αγώνες της αριστεράς για τον διαμελισμό και τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας!
Η Χρυσή Αυγή είναι το απροσκύνητο κλεφτόπουλο της εποχής που αντιστέκεται και όταν έρθει η ώρα να γιγαντωθεί, οι εχθροί της Ελλάδας θα φύγουν τρέχοντας!
Φωτογραφίες ομιλητών:
Ειρήνη Δημοπούλου
Χριστόδουλος Φιλιππίδης
Θωμάς Κοσμάς
Στέλλα Κοτζαμπάση
Ιωάννης Μεγάλης
Χαρίλαος Μέξας
Κωνσταντίνος Παπαχρήστου
Δημήτρης Τζεμπετζής
Μιχάλης Καρακώστας