Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ανοίγουν την κερκόπορτα: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες προς άγραν ψήφων!

Ανοίγουν την κερκόπορτα: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες προς άγραν ψήφων!

Διανύουμε τον τρίτο χρόνο της διακυβέρνησης της Ελλάδας από την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛΛ. και αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά σε όλους τους τομείς. Τα Εθνικά θέματα ξεπουλιούνται, η οικονομία δεν σημειώνει καμία πρόοδο και η ελληνική κοινωνία σβήνει.
Οι κυβερνώντες στα πλαίσια της κατάρτισης των στρατηγικών τους σχεδίων για τις εκλογές που έρχονται, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μαζικές ελληνοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ξένων (λαθρομεταναστών, προσφύγων κ.τ.λ.) με την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας.

Ο ιθύνων νους της διαδικασίας των ελληνοποιήσεων είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, του οποίου το ποιόν έχουμε κατ’ επανάληψη και δικαιολογημένα, στηλιτεύσει. Οι συριζαίοι αντιλαμβανόμενοι την επερχόμενη εκλογική ήττα, προσπαθούν να συντάξουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν εκλογικό στρατό αποτελούμενο από λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και λοιπούς αλλοδαπούς. Η μαγική φόρμουλα (φευ) του ΣΥ.ΡΙΖ.Α συνίσταται στην απονομή της ιθαγένειας και την επίσπευση της διαδικασίας απόδοσης ταυτότητας ομογενούς και κατά συνέπεια εκλογικού δικαιώματος σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους, οι οποίοι μαντέψτε τι θα ψηφίσουν…
Για να συνειδητοποιήσουμε την σκοπιμότητα και τη δημαγωγική πολιτική τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αναφέρουμε ότι βάσει των στοιχείων του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής 600.000 «νόμιμοι» μετανάστες είναι δικαιούχοι απόκτησης εκλογικού δικαιώματος. Πρόκειται για έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων που αναμφίβολα μπορεί να καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα αν προχωρήσει η διαδικασία «ελληνοποίησης». Άλλως τε έχουμε πρόσφατο παράδειγμα τις εκλογές του 2000 κατά τις οποίες το ΠΑ.ΣΟ.Κ, κατάφερε να επικρατήσει της Ν.Δ. στο νήμα, αφού είχε προχωρήσει σε μαζικές ελληνοποιήσεις.
Οι αποδείξεις για την επιβεβαίωση των παραπάνω μας δίδονται από την ίδια την κυβέρνηση με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις στις οποίες προέβη. Αρχικώς, χρήζει αναφοράς, το τεστ των 300 ερωτήσεων στο οποίο θα υποβάλλονται οι αλλοδαποί που αιτούνται την απόκτηση ιθαγένειας. Συμβαίνει δηλαδή το αδιανόητο: Θα απονέμουν την Ελληνική ιθαγένεια μετά από τεστ.
Με κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α- ΑΝ.ΕΛΛ τέθηκαν σε ισχύ διατάξεις δυνάμει των οποίων αποκτούν ελληνική ιθαγένεια: α) τα τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα και φοιτούν σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εφόσον ένας εκ τον γονέων παραμένουν νόμιμα στην Ελλάδα για καθορισμένο χρονικό διάστημα, β) ενήλικοι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση 6 ή 9 τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γ) αλλοδαποί που διαθέτουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου και είναι απόφοιτοι Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι.
Είναι πλέον προφανές ότι στο βωμό της ψηφοθηρίας και της δήθεν συμμόρφωσης του ελληνικού κράτους με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, ο εθνικός κοινωνικός ιστός δέχεται ισχυρό πλήγμα και ευτελίζονται ο εκλογικός θεσμός και η υγιής έννοια της δημοκρατίας δεδομένου ότι αποκτούν δικαίωμα ψήφου άτομα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική ιστορία και την σημερινή πραγματικότητα.
Στις εκλογές πρέπει και οφείλουν να συμμετέχουν μόνο Έλληνες στην καταγωγή και στη συνείδηση, ώστε να αναδεικνύεται μια εθνική κυβέρνηση που θα υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.