Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018



Την Τετάρτη 30 Μαΐου, οι Συναγωνιστές που παραβρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Γιάννη Δημητροκάλλη, σχετικά με τις Δράσεις και τις Θέσεις της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα". 

 Ο Συναγωνιστής Δημητροκάλλης, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων, όπως το παραεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ,το πρόβλημα καθαριότητας στον Δήμο Αθηναίων, την έλλειψη απορριμματοφόρων, για την ανομία που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως και το άβατο των Εξαρχείων,αναφέρθηκε επίσης  στο δάνειο 55 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο εξασφάλισε ο Δήμαρχος με  αιτιολογία την πραγματοποιήση  έργων την τελευταία του χρονιά στον Δήμο, όμως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο εξασφάλισε το δάνειο, όπως τόνισε ο Συναγωνιστής, είναι  η ανάδειξη του στο Κίνημα Αλλαγής. Ο Συναγωνιστής Δημητροκάλλης τόνισε ότι όλες οι παρατάξεις ψήφισαν υπέρ του δανείου, εκτός της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα".


Τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους, όπου  ο Συναγωνιστής Δημητροκάλλης απάντησε και σε ερωτήσεις που του έθεσαν.