Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Μέσα από τα ψέματα της κυβέρνησης η μόνη Αλήθεια έρχεται από την Χρυσή Αυγή

Μέσα από τα ψέματα της κυβέρνησης η μόνη Αλήθεια έρχεται από την Χρυσή Αυγή
Οχτώ χρόνια μετά την είσοδο της Χώρας στον εφιαλτικό κόσμο των Μνημονίων και η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, αλλά επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα ακόμη περισσότερο. Και αυτή η κατάσταση δεν περιορίζεται απλώς στον οικονομικό τομέα, αλλά έχει και επιδράσεις στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων, καθώς αντιλαμβάνονται ότι πρόσωπα και φορείς τους οποίους εμπιστεύθηκαν για να τους βγάλουν από την κρίση τους πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο και τους έριξαν ακόμη πιο βαθειά. Η απογοήτευση και η καχυποψία διακατέχουν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας, με αποτέλεσμα η αποχή από τα κοινά και η έλλειψη ενδιαφέροντος για την πολιτική να κυριαρχούν μέσα στην σκέψη τους, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο που οδηγεί τελικά στην διαιώνιση του προβλήματος.



Γυρίζοντας πίσω στις επιπτώσεις της μνημονιακής κατοχής, ας πάρουμε για παράδειγμα το ζήτημα του ασφαλιστικού. Από το 2010 έως σήμερα έχουν γίνει μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις, επίκεινται νέες της τάξης του 18%, ωστόσο το ασφαλιστικό σύστημα δεν είναι βιώσιμο. Ενώ το δημογραφικό πρόβλημα οξύνεται, κανείς δεν μιλά για αυτό όταν θα έπρεπε να βρίσκεται στο επίκεντρο του δημοσίου διαλόγου, οι εισφορές μειώνονται λόγω της πτώσης των εισοδημάτων και της έκρηξης της εισφοροδιαφυγής και τελικώς το πρόβλημα μοιάζει με έναν φαύλο κύκλο.
Οι… μαγικές λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων το περιεχόμενο έταζε «λαγούς με πετραχήλια», πριν βεβαίως ανέλθει στην εξουσία, μετετράπησαν σε νέα σφαγή των συντάξεων. Για πρώτη φορά, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «η έξοδός μας από τα Μνημόνια δεν θα αλλάξει τη ζωή μας απότομα και θεαματικά»! Την ίδια ώρα, βέβαια, επιμένει πως η Χώρα βγαίνει από το καθεστώς της επιτροπείας και πως βρίσκεται ήδη σε τροχιά βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης.
Ως γνωστόν, ο Τσίπρας έχει απύθμενο θράσος, προϊόν ακριβώς της πολιτικής ανηθικότητας και αλητείας που εκπέμπει το αληθινό περιεχόμενο του «αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος». Ακόμα και η δήλωσή του, που φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση ρεαλιστική και αληθινή, είναι –δυστυχώς- μια ακόμη ψευδολογία. Δεν θα αλλάξει τίποτα στις ζωές των Ελλήνων, γιατί πολύ απλά η Χώρα δεν θα βγει από τα Μνημόνια.
Όσα ψέματα ακόμη κι αν πουν, όσα περαιτέρω τεχνάσματα κι αν χρησιμοποιήσουν οι πολιτικοί απατεώνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αλήθεια είναι καθαρή, δεδομένη και σκληρή. Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μια 100% μνημονιακή οικονομική πολιτική τουλάχιστον έως τα τέλη του 2022 και σε αυστηρή λιτότητα για πολλά χρόνια μετά. Η τρόικα ή θεσμοί ή όπως αλλιώς βαφτιστούν οι εκπρόσωποι των δανειστών θα εξακολουθούν να κάνουν αξιολογήσεις, να εγκρίνουν ή να μπλοκάρουν οποιοδήποτε νομοσχέδιο και να επιβάλλουν πρόσθετα μέτρα για τυχόν αποκλίσεις από τα συμφωνηθέντα.
Μόνο ένα Εθνικό και Λαϊκό Μέτωπο Αντίστασης με πολιτικό εκφραστή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα μετερίζι ουσιαστικής αντίδρασης, το οποίο σε βάθος χρόνου θα απελευθερώσει την Πατρίδα και τον Λαό από τα δεσμά στα οποία τους έδεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ