Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Χρήστος Παππάς: Όλη η Ελλάδα ένα συλλαλητήριο...Τελειώσατε! Η ώρα του Λαϊκού Εθνικισμού έρχεται! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί της επίκαιρης επερωτήσεως της ΝΔ σχετικά με τις προκηρύξεις επιτελικών στελεχών του Δημοσίου.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε την πελατειακή πολιτική που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία εδώ και 40 χρόνια με τις ρουσφετολογικές προσλήψεις και εξυπηρετήσεις. Φυσικά για την διόγκωση αυτού του πελατειακού κράτους και για την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού η ΝΔ φέρνει μεγάλη ευθύνη. Το δημόσιο κατά κόρον λειτουργεί σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου και την ίδια στιγμή αδυνατεί να τον εξυπηρετήσει.

Εν συνεχεία, ο κ. Παππάς σχολίασε την υποκριτική στάση της ΝΔ, αλλά και του Αρχηγού της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που συμπλέει ουσιαστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συμφωνούν απόλυτα στην υποδοχή των λαθρομεταναστών, στην ανέγερση νέων τζαμιών και στο σύμφωνο συμβίωσης.
Σχετικά με το μείζον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων η ΝΔ το χρησιμοποιεί για μικροπολιτικούς σκοπούς και δεν πείθει. Στην πρόσφατη συνέντευξη του ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι το «σλαβομακεδόνες» για την εθνότητα και το «σλαβομακεδονική» για τη γλώσσα «θα ήταν μια καλή αρχή».
Τέλος, επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του ελληνικού Λαού. Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την δικαίωση και την Νίκη!
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
Κατ’ αρχήν να επισημάνω, να θέσω το ερώτημα «τι στο καλό Αξιωματική ή μάλλον Αντιπολίτευση κάνετε εσείς της ΝΔ;». Κάνατε μια επερώτηση 37 βουλευτές της ΝΔ, αυτήν την στιγμή στην αίθουσα είστε 3. Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε στην «αντιπολίτευση» που κάνετε στον ομοτράπεζό σας σε ΝΑΤΟ, Ευρώπη, Πρεσβείες, κλπ., ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε στην αντιπολίτευση που κάνετε.
Και η αλήθεια είναι ότι η σημερινή συζήτηση είναι υποκριτική. Είναι άλλη μία πολιτική λοβιτούρα της ΝΔ ώστε να εξυπηρετήσετε τις προπαγανδιστικές σας ανάγκες. Σε πρώτη φάση πρέπει να τονιστεί ότι έχει γίνει αποδεκτή από όλους – από τον ελληνικό Λαό - η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, θέση που υποστηρίζει ότι η πελατειακή πολιτική που έχουν εφαρμόσει τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» αποτελεί ένα νοσηρό χαρακτηριστικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής και είναι αυτή μία από τις αθροιζόμενες αιτίες που οδήγησαν στην όξυνση της οικονομικής κρίσης. Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 και πλέον ετών της Μεταπολίτευσης, έχουν καταστεί φερέφωνα ενός πραγματικού λαϊκισμού και έχουν αναμφισβήτητα  επιδοθεί σ’ ένα συνεχές σαφάρι προσλήψεων και ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων.
Ας δούμε, όμως, κάποια αδιαμφισβήτητα στοιχεία σχετικά με το σημερινό θέμα. Στοιχεία που αναφέρονται στην διακυβέρνηση της Χώρας από τη ΝΔ.
Για τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-2009 δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα». Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα ο αριθμός των προσλήψεων αντιστοιχεί στο 129% του σημερινού υπηρετούντος προσωπικού. Την περίοδο της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα, ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000. Να μην μιλήσω αναλυτικά για εποχικούς, για αορίστου χρόνου, για συμβασιούχους έργου.
Χάριν της οικονομίας του χρόνου να πω όμως ότι στην περίοδο την δική σας καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη. Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων.
Συνεπώς μπαίνω στον πειρασμό να πω – κάτι το οποίο έχει ειπωθεί και λέγεται πάρα πολλές φορές στην αίθουσα αυτή – ότι στο «σπίτι του κρεμασμένου, για εσάς της ΝΔ, δεν μιλάνε για σχοινί». Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ που κυβερνάει εδώ και 3 χρόνια έχει προβεί σε ένα όργιο προσλήψεων. Έχετε έναν κοινό παρονομαστή, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, να εξυπηρετείτε τα κομματικά σας συμφέροντα, να εξυπηρετείτε τις οικογένειες των μελών της κυβέρνησης σας.
Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε για εσάς που κυβερνάτε τώρα. Έχετε και μια τακτική, η οποία είναι πάγια, σε κάθε νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έρχονται τροπολογίες με τις οποίες τακτοποιείτε τις κομματικές σας υποχρεώσεις, δηλαδή τοποθετείτε σε θέσεις δικούς σας ανθρώπους και δημιουργείτε κι εσείς ένα κομματικό κράτος. Αυτό που προείπα και γίνεται 40 και πλέον χρόνια τώρα.
Εμείς διαφωνούμε με τις πολιτικές σας, στηλιτεύουμε τις φθηνές λαϊκίστικού τύπου πρακτικές σας που διογκώνουν το δημόσιο. Το δημόσιο που κατά κόρον λειτουργεί σε βάρος του μέσου Έλληνα φορολογούμενου και την ίδια στιγμή το κράτος ουσιαστικά αδυνατεί να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και τις ανάγκες του ελληνικού Λαού οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, γνωρίζει τι διαδραματίζεται σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, στέκεται απέναντι σε όλα τα κακώς κείμενα της πολιτικής ζωής, και προτάσσει το εθνικό συμφέρον και τη βούληση για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων.
Οι κοκορομαχίες σας δεν έχουν τέλος, γίνονται κατ’ εντολήν των Βρυξελλών και για φτηνή προπαγανδιστική λαϊκίστικη πρακτική.
Τέλος κ. Πρόεδρε και κλείνοντας επανερχόμενος στο αρχικό, δηλαδή, ότι η σημερινή επερώτηση και συζήτηση αποτελεί  άλλη μία υποκριτική δήθεν «αντιπολιτευτική κίνηση» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο ελληνικός Λαός έχει καταλάβει τον ρόλο του φιλελεύθερου μορφώματος  της ΝΔ στην αίθουσα αυτή, της ΝΔ του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Έχει καταλάβει ότι αυτό το κόμμα βρίσκεται σε πλήρη σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα μείζονα ζητήματα. Κανείς δεν αμφιβάλλει πια ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι δύο κόμματα που το ένα αποτελεί την προέκταση του άλλου.
Συμφωνούν απόλυτα στην υποδοχή των λαθρομεταναστών, στην ανέγερση νέων τζαμιών, στο σύμφωνο συμβίωσης. Συμφωνούν σε όλα. Και την Αριστερά την γνωρίζουμε, αποκαλύφθηκε. Αποκαλύπτεται κάθε μέρα. Αποκαλύφθηκε όταν βγήκε στην επιφάνεια και στην δημοσιότητα ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υπουργός Επικρατείας, ο κ. Τζανακόπουλος διαδήλωνε στα Σκόπια, ως Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για το δικαίωμα αυτά να προσδιορίζονται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Από την άλλη όμως έχουμε και την λεγόμενη εντός εισαγωγικών γιατί ο όρος είναι απαγορευμένος από την ΝΔ «Δεξιά». Και η ΝΔ ξεσκεπάζεται.
Η ΝΔ χρησιμοποιεί το μεγάλο εθνικό μας θέμα της Μακεδονίας για μικροπολιτικούς σκοπούς, αλλά δεν πείθει.
Αποκαλύφθηκε ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του, στην  εξ αγχιστείας συγγενή του την κ. Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ, όταν παρεδέχθη ότι για το θέμα που έκανε θόρυβο ως Αντιπολίτευση, το θέμα της εθνότητος και της γλώσσης των Σκοπιανών, είπε ότι «σλαβομακενόδες» για την εθνικότητα και «σλαβομακεδονική» για τη γλώσσα «θα ήταν μια καλή αρχή».
Και δεν αρκέστη μόνο σε αυτό ο κ. Μητσοτάκης, είπε ότι δεν θα σχίσει τις δεσμεύσεις, ότι θα κοιτάξει στο μέλλον, αφού περάσει κάποιος χρόνος να θέσει το ζήτημα στους ετέρους και αφού πρώτα κερδίσει σε αξιοπιστία. Δηλαδή και στα οικονομικά δεσμεύεται σε ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.
Υποταγμένος Μερκελικός, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι η μητρική του γλώσσα από νηπιακή ηλικία είναι η γερμανική. Δηλαδή φτάσαμε στο επίπεδο εκεί που είχαμε τον Τζέφρυ Παπανδρέου, έναν Πρωθυπουργό ο οποίος σκεφτόταν στα αγγλικά, να προσμένει τώρα ο κόσμος έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος θα σκέφτεται στα γερμανικά.
Ο ελληνικός Λαός, κυρίες και κύριοι, δεν φοβάται πια. Τίποτα δεν έχει να χάσει και βρίσκεται στους δρόμους αντιμέτωπος με συμμορίες θρασύδειλων ΕΛΑΣιτών - συμμοριτών, οι οποίοι έχουν δολοφονική διάθεση έναντι του Λαού, ρίχνουν χημικά και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης εναντίον του πλήθους όπου υπάρχουν και γέροντες και παιδιά.
Ο Λαός βροντοφωνάζει ένα σύνθημα, το οποίο όσο και να στρουθοκαμηλίζετε, όσο και να θέλετε να το κρύψετε είναι υπαρκτό και θα το πω, ο Λαός το λέει – τι θα κάνετε θα του στερήσετε την ασυλία; - εκατοντάδες χιλιάδες Λαού το λένε, «η Μακεδονία είναι ελληνική – Αλήτες προδότες πολιτικοί». Είναι αυτός ο ίδιος ο Λαός που εσείς εκλιπαρείτε για ψηφαλάκια, είναι αυτός ο ίδιος ο Λαός που εσείς τον υβρίζετε ως  «ακροδεξιό» ως «φασίστα» κτλ.
Και είναι αυτός ο ίδιος ο Λαός ο οποίος θα νικήσει. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του ελληνικού Λαού. Στέκεται στο πλευρό του μαχόμενου ελληνικού Λαού. Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.
Όλη η Ελλάδα είναι ένα συλλαλητήριο! Τελειώσατε!
Η ώρα των Ελλήνων έρχεται! Η ώρα του Λαϊκού Εθνικισμού έρχεται!