Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παρούσα στα “gay pride”, απούσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα η Δούρου!

Παρούσα στα “gay pride”, απούσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα η Δούρου!

Στην χθεσινή 22η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής συζητήθηκε το θέμα των πρόσφατων καταστροφών στη Μάνδρας Αττικής. Σε μία συζήτηση παρωδία , η οποία σημειωτέον δεν πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης, ακούστηκε μεταξύ άλλων πως η περιφέρεια Αττικής έχει πράξει ήδη τα δέοντα και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ!
Κατά τα υπόλοιπα έφταιγε η «απότομη κλιματική αλλαγή», «ευθύνες έχουμε όλοι γιατί στοχοποιούμε αναίτια την διοικούσα αρχή» και διάφορα άλλα ευτράπελα τα οποία εάν δεν κόστιζαν σε ζωές και περιουσίες σίγουρα θα προκαλούσαν τον γέλωτα. Τώρα όμως προκαλούν θλίψη και αηδία, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν επίσης πως αυτή η κατ’ ευφημισμόν συζήτηση πραγματοποιήθηκε παρουσία λιγότερων από 30 περιφερειακών συμβούλων, ως τελευταίο θέμα και μάλιστα με απούσα την κυρία Δούρου η οποία ισχυρίστηκε πως είχε σοβαρές ανειλημμένες υποχρεώσεις!

Προφανώς η περιφερειάρχης Αττικής μπορεί να είναι παρούσα στα διάφορα pride αλλά δεν μπορεί να παρίσταται εκεί που την χρειάζονται πραγματικά οι συμπολίτες μας… Φαίνεται λοιπόν πως κάποιες λέξεις όπως φιλότιμο, συνείδηση και αίσθηση καθήκοντος δεν υπάρχουν στο λεξικό της κυρίας Δούρου και στους παρατρεχάμενους της.
Ντροπή σε όλους που ευθύνονται για αυτά τα αίσχη, η παράταξη μας δεσμεύεται εκ νέου πως θα φροντίσει με κάθε νόμιμο τρόπο να αποδοθούν ευθύνες και να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι της καταστροφής μας.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής τον λόγο εκ μέρους της παράταξης μας έλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Μουλιανάκης Περικλής, ο οποίος ενημέρωσε πως ήδη κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές Παναγιώταρο Ηλία και Κασιδιάρη Ηλία επισκέφθηκε το σημείο της καταστροφής, ενώ ταυτόχρονα έχει κατατεθεί και σχετική ερώτηση στο κοινοβούλιο για τους λόγους που καθυστερεί η απόδοση ευθυνών κατά την προανακριτική διαδικασία.
Εν συνεχεία καταδίκασε την κωλυσιεργία της διοικούσας αρχής σχετικά με τα έργα αντιπλημμυρικού σχεδιασμού καθώς και τα μειωμένα αντανακλαστικά της εις ότι αφορά την διαχείριση κρίσεων.
Ακόμα στηλίτευσε πως επί 4 χρόνια αυτοδιοικητικής θητείας της η κυρία Δούρου όχι μόνο δεν έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες της Αττικής αλλά δεν έχει λάβει καμία πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσει της παθογένειες της περιφέρειας.
Τέλος, ζήτησε να υπάρχει έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το αποθεματικό της περιφέρειας Αττικής υπέρ των πληγέντων καθώς και άμεση έναρξη των εργασιών για αποκατάσταση των ζημιών και αντίστοιχα πρόληψη μελλοντικών καταστροφών.
Η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου έλαμψε δια της προκλητικής απουσίας της!
Ελληνική Αυγή για την Αττική