Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Πρόβλεψη-εφιάλτης: 7.660.000 θα είναι οι Έλληνες το 2070! Πάνω από 3.000.000 θα είναι συνταξιούχοι…

Σχεδόν ταυτόχρονα με την έρευνα για την υπογεννητικότητα της νομικού και διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Παρισίου, μέλους της Ακαδημίας Επιστημόνων της Νέας Υόρκης και αντιπροέδρου της Ελληνική Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών κ. Έμκε-Πουλοπούλου, άλλη μια παρόμοια έρευνα αυξάνει έντονα τις ανησυχίες για το μέλλον του Έθνους μας.

Μια ακόμη σαφέστατη προειδοποίηση για το δυσοίωνο μέλλον του Ελληνικού Έθνους αποτελούν τα όσα υποστηρίζουν (και) για το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας ο Σάββας Ρομπόλης, Ομότιμος καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Βασίλειος Μπέτσης, υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε άρθρο τους με τίτλο «Δυναμική ή αναιμική ανάκαμψη», στο οποίο αναφέρουν, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:
«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, αρχικά προβλέπεται ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2070 θα μειωθεί στα 7,660 εκατ. άτομα, δηλαδή μειωμένος κατά 3,1 εκατ. άτομα σε σχέση με το 2018. Επιπλέον, σε αυτόν τον πληθυσμό προβλέπεται ότι τα 3,1 εκατ. θα είναι το εργατικό δυναμικό και 3,05 εκατ. άτομα θα είναι ο αριθμός των συνταξιούχων».
Η πρόβλεψη αυτή, πραγματικά, σοκάρει, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε εάν στον αριθμό αυτόν συμπεριλαμβάνονται και οι «πρόσφυγες», τους οποίους οι εγχώριοι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι της ΕΕ, της Μέρκελ και του Σόρος σκοπεύουν να «ελληνοποιήσουν», πιστοί στο αντεθνικό σχέδιο μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το ότι επανειλημμένα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί για τις συνέπειες, καθώς θεωρεί το δημογραφικό ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για το Έθνος μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ