Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Εκατοντάδες Έλληνες για την Μακεδονία στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος” - Συγκλονιστική ομιλία του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιου


Γέροντας Μεθόδιος από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου: «Να μην ψηφίσετε κανέναν από αυτούς που πούλησαν την Πατρίδα μας»!
Εκατοντάδες Ελλήνων Εθνικιστών συγκεντρώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία του Σωματείου των Εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, «Άγιος Νικόλαος», προκειμένου να διαδηλώσουν για την Μακεδονία μας και ενάντια στην εθνοπροδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών».

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Μουλάς Χρήστος, Πρόεδρος του Σωματείου της 4ης Λαϊκής Αγοράς, ο οποίος τόνισε την ανάγκη κινητοποίησης των Ελλήνων ενάντια στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων από την κυβέρνηση των ανθελλήνων.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα που διεξάγεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Χρυσή Αυγή για τα Εθνικά Θέματα και ειδικότερα για την Μακεδονία μας.
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη συστράτευσης των Ελλήνων με την Χρυσή Αυγή, που αποτελεί την μοναδική φωνή αντίστασης μέσα και έξω από την Βουλή ενάντια στην προδοσία και τον εθνομηδενισμό.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος απαρίθμησε τις εθνικές προδοσίες που έχει κάνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.
Ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, έλαβε στην συνέχεια τον λόγο τονίζοντας την σημασία του αγώνα της Χρυσής Αυγής για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από όλες τις πλευρές.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Σωματείου ΝΕΖ, «Άγιος Νικόλαος», Χρήστος Κυριτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη συστράτευσης του κόσμου των εργαζομένων, που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά του Έθνους στους εθνικούς αγώνες του σήμερα, διότι οι εργάτες έχουν πατρίδα, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονται οι ιούδες του ΚΚΕ και της αριστεράς που μονίμως προδίδουν τους αγώνες των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους.
Μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε απευθείας σύνδεση με το Άγιος Όρος και τελευταίος ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος συγκλόνισε τους παρισταμένους με τον πύρινο πατριωτικό λόγο του, αναφερόμενος σε όλα τα μείζονα σημεία της εθνοπροδοτικής πολιτικής της κυβέρνησης, από το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων μέχρι την προδοσία της Μακεδονίας μας.
Θα ακολουθήσει ανάρτηση με το σύνολο της συγκλονιστικής ομιλίας του Γέροντος Μεθόδιου.