Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» χτύπησε ξανά: Στην Γαλλία διαγράφεται η λέξη «Φυλή» από το... Σύνταγμα!

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» φρόντισε, για μία ακόμη φορά, να δώσει τα διαπιστευτήρια της. Αυτή την φορά στην Γαλλία, όπου η Γαλλική Εθνοσυνέλευση αποφάσισε ομόφωνα(!)να διαγράψει την λέξη «Φυλή» από το Σύνταγμα.

Μέχρι τώρα, το πρώτο άρθρο του Συντάγματος ανέφερε ότι η Γαλλία εγγυάται την «ισότητα ενώπιον του νόμου για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής ή θρησκείας».
Από εδώ και στο εξής, το άρθρο του Συντάγματος θα λέει: «ανεξάρτητα από το φύλο, την προέλευση τους ή την θρησκεία τους». Βλέπουμε, λοιπόν, ότι στη νέα εκδοχή του Συντάγματος αφαιρέθηκε ο όρος «Φυλή» και προστέθηκε ο όρος «φύλο» (μην νομίζετε ότι η αναφορά σχετίζεται μόνο με το αρσενικό ή το θηλυκό. Για τους «δικαιωματάκηδες» τα φύλα είναι περισσότερα…). 
Οι βουλευτές συμφώνησαν με τον Μακρόν και το κόμμα του «η Δημοκρατία Εμπρός»(LREM) ότι «ο όρος ‘’Φυλή’’ είναι ξεπερασμένος»…  Εκεί που η «πολιτική ορθότητα» θέλει να αντικαταστήσει τους νόμους της Φύσης με τα δικά της συμφέροντα κυριαρχεί πλέον η παράνοια…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ