Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Σε ποιες χώρες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν στην εξουσία οι κομμουνιστές;

Σε ποιες χώρες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν στην εξουσία οι κομμουνιστές;

Γράφει ο Αντίοχος
Ως σφόδρα «αντισυστημικοί», «αντιαμερικανοί», «αντινατοϊκοί» και δεν συμμαζεύεται εμφανίζονται οι σταλινοκομμουνιστές της εποχής μας, αλλά το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή δύο Κ.Κ. συμμετέχουν στην εξουσία χωρών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, χωρίς… ν’ ανοίξει μύτη!

Την αρχή έκανε το Κ.Κ. Πορτογαλίας (που μαζί με το ΚΚΕ θεωρείται ως ένα από τα τελευταία σκληρά σταλινικά κόμματα της Ευρώπης…), που εδώ και μία τριετία συμμετέχει στην συγκυβέρνηση της Πορτογαλίας, μαζί με τους σοσιαλιστές (κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ) και τους αριστεριστές (κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ) της χώρας. Χωρίς βεβαίως να έχει συμβεί στην Πορτογαλία καμμιά… επαναστατική ανατροπή και υπό την ανοχή της «λυκοσυμμαχίας» της Ε.Ε., των «ιμπεριαλιστών» του ΝΑΤΟ και των «μονοπωλίων».
Αυτές τις μέρες, έγιναν δύο τα Κ.Κ. που συμμετέχουν σε κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας, καθώς η κυβέρνηση της Τσεχίας υπό τον δισεκατομμυριούχο (oh la la!) Αντρέι Μπάμπις εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου, χάρη στην υποστήριξη των βουλευτών του Κομμουνιστικού Κόμματος...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net