Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σάλος στην Ιταλία από δήλωση υπουργού: «Ο αντιρατσισμός είναι η μεταμφίεση του αντεθνισμού σε αντιφασισμό»

Σάλος στην Ιταλία από δήλωση υπουργού: «Ο αντιρατσισμός είναι η μεταμφίεση του αντεθνισμού σε αντιφασισμό»

Ενόχληση και τριγμούς στην «πολιτική ορθότητα» στην Ιταλία έχει προκαλέσει η πρόθεση του υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων Λορέντσο Φοντάνα να καταργήσει τον αντιρατσιστικό νόμο του 1993, που καταδικάζει την ρατσιστική βία, την ρητορική μίσους και τον αποκλεισμό.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την πρωτοβουλία του με το επιχείρημα πως οι διεθνιστές χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο νόμο για να μεταμφιέσουν τον αντεθνικό του χαρακτήρα σε «αντιφασισμό».
Τα όσα υποστηρίζει ο Φοντάνα θυμίζουν έντονα τα όσα συμβαίνουν και στην Ελλάδα με τον εδώ «αντιρατσιστικό νόμο». Έναν νόμο, ο οποίος με πρόσχημα ό,τι ακριβώς υποτίθεται πως πολεμά και η ιταλική εκδοχή του προσπαθεί να ποινικοποιήσει την ελευθερία έκφρασης σε κάθε Έλληνα Πατριώτη, αφήνοντας εντελώς ανεξέλεγκτους και ατιμώρητους τους κάθε λογής «αντιφασίστες» να αμφισβητούν την Γενοκτονία των Ποντίων, να λένε θρασύτατα «Να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς», «Ελλάδα σκάσε» και να προτρέπουν ξεκάθαρα στην φυσική εξόντωση οποιουδήποτε θεωρούν ως «φασίστα».
Η λέξη «αντιρατσισμός» είναι ο κωδικός-κλειδί που στην ουσία έχει καταγεγραμμένη την έννοια του ανθελληνισμού (σε τοπικό επίπεδο) και του αντεθνισμού (σε παγκόσμιο επίπεδο).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ