Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η Ραψωδία του Ψεύδους από τον Τσίπρα στην Ιθάκη

Η Ραψωδία του Ψεύδους από τον Τσίπρα στην Ιθάκη

Με ποιητικό λόγο και ανάλαφρη διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας από την Ιθάκη προσπάθησε να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει την απαρχή της νέας περιπέτειας της χώρας ως το απάγκιο μετά την καταιγίδα των μνημονίων.
Ο Τσίπρας, νομίζοντας πως απευθύνεται σε λωτοφάγους (τους οποίους μάλιστα επικαλέστηκε) έκανε λόγο μονάχα για τα 5 μνημονιακά χρόνια της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, θέλοντας μάλλον να ξεχάσει τα δικά του μνημόνια, τα δικά του δισεκατομμύρια των αιματηρών μέτρων, γενικότερα την δική του συμβολή στην καταστροφή που βιώνει ο τόπος.

Μίλησε για ευτελισμό της δημοκρατίας αυτός που πήρε το υπερήφανο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού και το μετέτρεψε στο πιο επαίσχυντο μνημόνιο. Μίλησε για φοροασυλία του μεγάλου πλούτου, ο πρωθυπουργός των βαθύπλουτων υπουργών με τις μετοχές και τα εκατομμύρια των καταθέσεων. Μίλησε για διαπλοκή και διαφθορά αυτός που έκλεισε άρον άρον όλους τους μεγάλους φακέλους που αφορούσαν την διαπλοκή. Μίλησε για βία και καταστολή που «έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας» αυτός που παίρνει μαζί του πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ σε κάθε του επίσκεψη οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Δεν παρέλειψε, μάλιστα, ο προκλητικός ψεύτης να αναφερθεί εμμέσως και στην Χρυσή Αυγή, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενοχλεί την εγχώρια, αλλά και την ξένη, εξουσία που ταλανίζει την Πατρίδα μας λέγοντας ότι «φασιστικές συμμορίες, βγήκαν από τις κρυψώνες τους μετά από 60 χρόνια».
Στην πραγματικότητα, η μόνη συμμορία που βγήκε από τις κρυψώνες της είναι οι κομμουνιστές – συμμορίτες που 69 χρόνια μετά την συντριβή τους από τον Ελληνικό Στρατό ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, μαζί με πρόθυμους δήθεν «δεξιούς» πολιτικούς απατεώνες, πραγματοποιώντας τις προσταγές της 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ για την προδοσία της Μακεδονίας μας.
Όλα αυτά τα διάνθισε με προκλητικές αναφορές στο ότι «δεν θα γίνουμε λωτοφάγοι», ενώ νόμιζε ότι απευθύνεται σε αυτούς και γαλιφιές του στιλ ότι ο Ελληνικός Λαός «έγραψε νέες σελίδες αντίστασης». Το δυστυχές για τον Τσίπρα είναι ότι ο Ελληνικός Λαός όντως δεν είναι «λωτοφάγος», ούτε ανόητος και αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα που επιχειρεί να του αποκρύψει ο Τσίπρας. Όσον αφορά τις νέες σελίδες αντίστασης, όντως γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται ενάντια στον Τσίπρα με μόνη Εθνική Αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.