Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Κόκκινο παρακράτος και στην Γερμανία: Δολοφονική επίθεση κατά βουλευτή του AfD

Δολοφονική επίθεση με ρόπαλα από τρεις μασκοφόρους «αντιφασίστες» δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βουλευτής της Εναλλακτική για την Γερμανία (ΑfD) Φράνκ Μάγκνιτς, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό του.
Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και απεικονίζει τον Μάγκνιτς αναίσθητο και αιμόφυρτο σε κρεβάτι νοσοκομείου, πραγματικά σοκάρει με το ανατριχιαστικό περιεχόμενό της. Εντελώς δικαιολογημένα, η Αστυνομία δήλωσε ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια είχε πολιτικά κίνητρα, ενώ το ίδιο το ΑfD κατηγόρησε τα κόμματα του Die Linke (αριστερά), των σοσιαλδημοκρατών και των πρασίνων, αλλά και ΜΜΕ, ως συνυπεύθυνα για τον άγριο ξυλοδαρμό του Βουλευτή του, ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο κρούσμα υψηλής βίας μέσα σε μια μόλις εβδομάδα με στόχο το AfD, καθώς η ολοένα και αυξανόμενη ανοδός του φαίνεται ότι κινητοποιεί τις πιο απάνθρωπες μεθόδους καταστολής του πολιτικού κα δημοσιογραφικού κατεστημένου της Γερμανίας.
Έτσι, επιστρατεύονται οι πιο μοχθηρές και διψασμένες για ανθρώπινο αίμα εκδοχές των « ορκ» του «αντιφασισμού», προκειμένου να κάνουν την πιο «βρώμικη δουλειά». Κάθε σύγκριση με τους εδώ παρακρατικούς «αντιφασίστες» οδηγεί σε ανατριχιαστικές ομοιότητες…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ