Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Παππάς: Το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί και θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟ

 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης του ΠΑΣΟΚ με θέμα: «Η ανυπαρξία Αγροτικής Πολιτικής και η έλλειψη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης, έχουν οδηγήσει στην εγκατάλειψη του αγροτικού τομέα και της Ελληνικής Υπαίθρου».  Αρχικά ανεφέρθη στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα και στην εμπλοκή της στα εσωτερικά της Ελλάδος και στα εθνικά μας θέματα, στηλιτεύοντας τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την Νέα Δημοκρατία αλλά και το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι όχι μόνο στην κατεύθυνση της κατάπτυστης Συμφωνίας και στην παράδοση του ιερού μας ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αλλά και στην διάλυση της αγροτικής παραγωγής της Πατρίδος μας με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις συμφωνίες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Τόνισε δε ότι έχουν περισσό θράσος αυτοί που καταρράκωσαν και κατέστρεψαν τον αγροτικό κόσμο της Ελλάδος, την γεωργία, την αλιεία και την κτηνοτροφία, να ομιλούν σήμερα για την αγροτική πολιτική και τους στόχους αυτής. Τόνισε ότι ο μόνος δρόμος, ο μονόδρομος για την Χρυσή Αυγή είναι ότι η Ελλάδα με όλες τις δυνάμεις της πρέπει να αναπτύξει την πρωτογενή παραγωγή που σε συνδυασμό με το εθνικό νόμισμα θα μας οδηγήσει στην αυτάρκεια και συγχρόνως στην εθνική ανεξαρτησία. Κατέληξε δε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι μπορούμε, ναι μπορούμε μαζί να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη. Την εθνική ανάπτυξη και την αυτάρκεια. Να κάνουμε την κοινωνία δίκαιη με ίσες ευκαιρίες για όλους. Τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ξανά υπερήφανους. Το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί και πρέπει να φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού».
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
«Η εκπρόσωπος της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας η «κυρία» Μέρκελ απέρχεται ευχαριστημένη, καθώς διέγνωσε ότι το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, το σύστημα, το Ελλαδικό, έχει στρώσει τον δρόμο της προδοσίας με πάνω από 151 προθύμους νενέκους. Και αναμένουμε τώρα πια τον νέο αποκλεισμό των κεντρικών μας γραφείων της οδού Μεσογείων από τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ και της ΕΛΑΣ, καθώς και την επόμενη αντισυνταγματική απαγόρευση της συγκέντρωσης των Ελλήνων Εθνικιστών, της μόνης δύναμης που εναντιώθηκε στην επίσκεψη Μέρκελ. Η καγκελάριος της Γερμανίας έκανε λόγο για μια ιστορική εκκρεμότητα που λαμβάνει τέλος και ότι η κατάπτυστη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με τον όρο «Βόρειος Μακεδονία» είναι μια επωφελής συμφωνία και ανοίγει ο δρόμος για την εισδοχή και ένταξη του κρατιδίου στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αυτή είναι μια καλή συμφωνία για την Ελλάδα». Τι μας λέτε κυρία Μέρκελ;
Επίσης, άδειασε και τον κύριο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση της Συμφωνίας, του ονοματολογικού δηλαδή, με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, εννοώ την μη περικοπή των συντάξεων, είπε ότι φυσικά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά ότι δεν θα εμπλακεί στα ελληνικά πράγματα. Ήρθε για να εμπλακεί και θρασύτατα μας λέει ότι δεν θα εμπλακεί. Βέβαια η στάση αυτή της κυρίας Μέρκελ θα επηρεάσει τον κύριο Μητσοτάκη αλλά δεν θα τον επηρεάσει στην κατεύθυνση να ψηφίσει την προδοτική συμφωνία, διότι έχουν βρεθεί οι πρόθυμοι και ο κύριος Μητσοτάκης αρκεί να κάνει το εξής, το οποίο το έχει δηλώσει και στους Γερμανούς τοκογλύφους: να μην ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Η μόνη πολιτική δύναμη και πρέπει να το πούμε, ο μόνος πολιτικός αρχηγός, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα ακυρώσει την Συμφωνία και θα την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων όταν έρθει στην εξουσία είναι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Είναι η Χρυσή Αυγή. Η Νέα Δημοκρατία του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη τι κάνει; Λέει λοιπόν ότι θα σεβαστεί τις συνθήκες  και επίσης, αντί να κάνει σημαία το ότι χρειάζονται από  την ελληνική βουλή τα 3/5 της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δηλαδή 180 βουλευτές για να περάσει αυτή η Συμφωνία, ποιεί την νήσσαν. Γιατί σιωπά η Νέα Δημοκρατία; Γιατί βάζει την κοινοβουλευτική της εκπρόσωπο να ρωτάει  που είναι και ποιοι είναι αυτοί οι έξι που θα ψηφίσουν την συμφωνία, που χρειάζεται ο Τσίπρας, αντί να ρωτάει που είναι οι 35 που χρειάζεται για την Συμφωνία; Το λέει ρητά το άρθρο 28 του Συντάγματος: το καταθέτω στα πρακτικά: «Σύμφωνα με το άρθρο 28 για του κανόνες Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών για τις συμφωνίες, χρειάζονται τα 3/5». Και τι έκανε η Νέα Δημοκρατία; Έβαλε από νωρίς ως λαγό τον τομεάρχη Εξωτερικών, τον κύριο Κουμουτσάκο να δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν χρειάζονται 180, χρειάζονται 150. Μπράβο σας! Άξιοι, άξιοι της προδοσίας που κάνετε υποκριτές ψευτοδεξιοί!
Θα ομιλήσω για την επερώτηση την σημερινή που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως το ΠΑΣΟΚ με περισσό θράσος, αυτοί δηλαδή οι οποίοι καταρράκωσαν την αγροτική παραγωγή, καταρράκωσαν την εθνική παραγωγή, με τις συμφωνίες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου, τις επιδοτήσεις κλπ., έχουν το θράσος σήμερα να μιλούν για αγροτική πολιτική. Έχουμε και είναι κοινό μυστικό ας το πούμε έτσι, μια τεράστια κρίση αξιών στην ελληνική κοινωνία. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι και οικονομική, αλλά είναι πρωτίστως και πολιτιστική και εθνική. Η ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από την βαρβαρότητα που επέβαλε το πολιτικό σύστημα με τις μεθοδεύσεις αυτού για δεκαετίες. Συνυπεύθυνοι είστε, και οι του ΠΑΣΟΚ και οι της ΝΔ, και οι του ΣΥΡΙΖΑ τώρα.
Απαξίωση λοιπόν σε όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής. Καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας, μεταβάλατε την χώρα σε μια μεταπρατική περιοχή, όχι σε μια ανεξάρτητη χώρα. Αυτό που έλεγε ο Ανδρέας ότι θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης και έκανε τα πάντα για γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, είναι πλέον πραγματικότητα. Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ακράδαντα και το λέει με όλες της τις δυνάμεις, ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην αυτάρκεια και συγχρόνως στην εθνική ανεξαρτησία. Αυτό πάντα σε συνάρτηση με το εθνικό νόμισμα, που εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική ανεξαρτησία. Βεβαίως θέλει σκληρή δουλειά και όχι χαραμοφάηδες, καλή ώρα, που θα ψηφίζουν υμετέρους, απαιτείται να ενεργοποιηθεί το έμψυχο δυναμικό της Ελλάδας, οι δαιμόνιοι και εργατικοί Έλληνες, καθώς επίσης απαιτείται και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας, δηλαδή των υδρογονανθράκων και των πολυτίμων μετάλλων που κρύβει αυτή η ευλογημένη χώρα στο έδαφός της.
Εμείς λοιπόν προσβλέπουμε στην αυτάρκεια που αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος μας στόχος σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως. Τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, όπλα. Έτσι θα παραμείνει ελεύθερη η Ελλάδα, έτσι η Ελλάδα θα δημιουργήσει. Είμαστε μια πλούσια χώρα και δυστυχώς πέσαμε στα χέρια πολιτικών υαινών. Οι ύαινες του πολιτικού συστήματος κατασπαράσσουν την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική δύναμη, η μόνη δύναμη η οποία υπόκειται σε μια συστηματική συνωμοσία σιωπής από το πολιτικό κατεστημένο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και είναι η μόνη δύναμη που στοχεύει στον μονόδρομο που είναι και η μόνη εθνική οδός, αυτό που λέγεται εθνική παραγωγή.
Διότι όπως έλεγε και ο καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης και τελειώνω κύριε Πρόεδρε, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει 100 φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση. Διότι η πρώτη και μόνο συμβάλλει στην αυτάρκεια της Πατρίδος. Ναι μπορούμε, ναι μπορούμε μαζί να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη. Την εθνική ανάπτυξη και την αυτάρκεια. Να κάνουμε την κοινωνία δίκαιη με ίσες ευκαιρίες για όλους. Τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ξανά υπερήφανους. Το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί και πρέπει να φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού».