Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με την “Ελληνική Αυγή”, Ηλία Παναγιώταρου στα Βίλια και την Μάνδρα - Βίντεο, Φωτογραφίες

Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με την “Ελληνική Αυγή”, Ηλία Παναγιώταρου στα Βίλια και την Μάνδρα - Βίντεο, Φωτογραφίες

Την Κυριακή 21η Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Ηλία Παναγιώταρο και του υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους εκκλησιάστηκε στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στα Βίλια.

Εν συνεχεία το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Βίλια, όπου έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού και ανταλλαγή απόψεων σε εγκάρδιο κλίμα, με τους κατοίκους της περιοχής. Οι κάτοικοι μας εξέφρασαν τις αγωνίες τους και τους φόβους τους σχετικά με την ενοικίαση ενός ξενοδοχείου στην πόλη τους από Μ.Κ.Ο για την στέγαση λαθρομεταναστών και μας πληροφόρησαν ότι επίκειται ενοικίαση και δεύτερου ξενοδοχείου για την εξυπηρέτηση του ιδίου σκοπού.
Η καθολική αντίδραση των κατοίκων είναι σαφής όπως και η ταύτιση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική. Ως εκ τούτου δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και αμά τη εκλογή μας στην Περιφερειακή Αρχή θα κάνουμε δύσκολη την ζωή των Μ.Κ.Ο – θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα..
Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Αγία Σωτήρα όπου συζήτησε με τους κατοίκους, οι οποίοι υφίστανται  καθημερινά ληστρικές επιθέσεις από τις «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες. Ακολούθως επισκεφθήκαμε την πολύπαθη Μάνδρα (για πολλοστή φορά) όπου διαπιστώσαμε ότι οι πληγές της καταστροφικής πλημμύρας δεν έχουν επουλωθεί αντίθεση με τις γειτονικές πόλεις και τα χωριά.
Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν τελειώσει και σε πολλά από αυτά διαπιστώσαμε κακοτεχνίες και ανεπαρκή σχεδιασμό (βίντεο από Μάνδρα).
Η Ελληνική Αυγή για την Αττική ως αυτοδιοικητική έκφραση της Χρυσής Αυγής υπόσχεται ότι όταν έρθει στα πράγματα, η ασφάλεια των κατοίκων θα είναι προτεραιότητα, οι Μ.Κ.Ο θα είναι ανεπιθύμητες στις πόλεις και τα χωριά της Αττικής και θα γίνει ενδελεχής έλεγχος στο σύνολο των αντιπλημμυρικών υποδομών (και όχι μόνο).