Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Σείστηκε η Χαλκίδα στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” - Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Ευβοείς συνέρρευσαν απόψε στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας στην Χαλκίδα για την παρουσίαση της "Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα".
Από μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη από ενθουσιασμό και εθνικιστικό παλμό εστάλη μήνυμα Νίκης για την "Ελληνική Αυγή" στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την Χρυσή Αυγή στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας Τ. Ο. Χαλκίδας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ο οποίος αφού δήλωσε πως είναι Τιμή του να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος. σημείωσε πως αυτός ο Αγώνας για την Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων και της απαλλαγής από το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα γίνεται για το μέλλον των παιδιών μας.
Στην συνέχεια το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας, επισήμανε πως ο Αγώνας μας δεν είναι μόνο προεκλογικός με ημερομηνία λήξης, αλλά κυρίως ιδεολογικός με τελικό στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε την Πίστη και την φλόγα του Εθνικού Αγώνα μέχρι την Νίκη.
Ο Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, τονίζοντας την σημασία του Αγώνα, ξεκαθάρισε πως το Κίνημα Ελλήνων Εθνικιστών είναι η ασπίδα του Λαού, ο τελευταίος φραγμός του Έθνους στην άβυσσο του δημογραφικού μαρασμού και την εθνολογική αλλοίωση.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα" Χαράλαμπος Γιώτης, αφού υποσχέθηκε να δώσει έναν ασυμβίβαστο Αγώνα μέχρι την Νίκη, σημείωσε πως η "Ελληνική Αυγή" είναι η πολιτική έκφραση της Χρυσής Αυγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επισήμανε ακόμη πως ο Λαός γυρνά την πλάτη στους ψεύτες, τους κλέφτες και τους προδότες και συντάσσεται ομόθυμα στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Ο Χαράλαμπος Γιώτης, αφού κατέδειξε τα προβλήματα και τα κακώς κείμενα της Περιφέρειας, ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της "Ελληνική Αυγής για την Στερεά Ελλάδα".
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε αρχικά τους προλαλήσαντες και υπογράμμισε την Πίστη και την συνέπεια τους στον Αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος. Επισήμανε πως τα εμπόδια που βάζουν οι μικροί και μεγάλοι νταβατζήδες των ΜΜΕ με την φίμωση, τις συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση και τον αποκλεισμό δεν είναι ικανά να μας κόψουν τον δρόμο προς τη Νίκη.
Ο Ελληνικός Λαός έχει σιχαθεί την ψευτοδημοκρατία του σαθρού πολιτικού συστήματος και γυρνά την πλάτη στα κόμματα της προδοσίας. Αναφέρθηκε ακόμη στους εθνομηδενιστές υποψηφίους της ΝΔ, όπως τον Καιρίδη και τις ανθελληνικές του απόψεις.
Τόνισε επίσης πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι όψεις του δυο νομίσματος, αφού μαζί ψήφισαν όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια. Κλείνοντας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα πέσει και θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Στις 26 Μαΐου θα σταλεί ηχηρό μήνυμα σε όλη την επικράτεια και την Ευρώπη πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Έλληνες!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.