Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Καμπάνες από τα “Νέα” και το “Παρασκήνιο”: Έχει κρυφή ψήφο η Χρυσή Αυγή - Στον Β΄ γύρο των εκλογών στην Αθήνα ο Κασιδιάρης!

Τον τρόμο τους για τον επερχόμενο θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές εκφράζουν μέσα από την αρθρογραφία τους τα "Νέα" και το "Παρασκήνιο".
Συγκεκριμένα, τα "Νέα" μέσα από ένα τρομολαγνικό δισέλιδο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η μάχη της Αθήνας και η μαύρη απειλή" επισημαίνουν: "Ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι υπόδικος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης σε μια δίκη που έχει φτάσει αισίως τα τέσσερα χρόνια, είναι ένας εκ των δύο πιο αναγνωρίσιμων προσώπων που διεκδικούν τον δήμο... Στις ηλικίες 17-34 η πρόθεση ψήφου στον Κασιδιάρη φτάνει το 18%. Οι δημοσκόποι προβληματίζονται πολύ για την κρυφή ψήφο προς την Χρυσή Αυγή που δεν μπορεί να μετρηθεί και ενδέχεται να επηρεάσει το αποτέλεσμα, στέλνοντας τον Κασιδιάρη στον δεύτερο γύρο.
Η μεγαλύτερη ανησυχία εντοπίζεται στις υποβαθμισμένες περιοχές της πρωτεύουσας, όπως ο Κολωνός, η Ακαδημία Πλάτωνος και τα Σεπόλια, όπου οι κάτοικοι θεωρούν τους αλλοδαπούς και την εγκληματικότητα ως δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα της γειτονιάς τους".
Από την άλλη το "Παρασκήνιο" με το χαρακτηριστικό σχόλιο "ο φόβος του Κασιδιάρη" τονίζει: "Πολλοί φίλοι μου που ξέρουν την Αθήνα σαν την τσέπη τους μου έλεγαν τις προάλλες ότι τα νούμερα αυτά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, γιατί οι δημοσκόποι δυσκολεύονται να πιάσουν το "υπόγειο" ρεύμα υπέρ του Κασιδιάρη. Τι σημαίνει αυτό; Κάτι άκρως ανησυχητικό: ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει "λουστράρει" το προφίλ του για να έχει ευρύτερα περάσματα, δεν θα πρέπει να ξεγράφεται από την μάχη της δεύτερης θέσης και, συνεπώς, του δεύτερου γύρου".
Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε ότι σύντομα οι... εφιάλτες δημοσκόπων, καναλιών, φυλλάδων και ενός ολόκληρου σαθρού πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου θα γίνουν πραγματικότητα.
Κυριακή κοντή γιορτή!