Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Πολιτική εκδήλωση: “Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές”


Πολιτική εκδήλωση: “Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές”
Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Τ. Ο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε ακόμα μία πολιτική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν εκατοντάδες Συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή υπήρχε πριν τις εκλογές και θα συνεχίσει να υπάρχει στο πέρασμα του χρόνου.
Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε, ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος  επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να δίνει έναν δυνατό Αγώνα για το καλό της Πατρίδας μας, σε αντίθεση με την εθνοπροδοτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, που δήλωσε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών.
Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η πολιτική που ασκεί μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της, που ήδη μετάνιωσαν για την επιλογή τους. Τέλος, τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες φαίνονται στα δύσκολα και παραμένουν στα δύσκολα, είτε το ποσοστό είναι στο 9%, είτε στο 0.9.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή έχει ταχθεί εναντίον όλων και θα συνεχίσει τον όμορφο Αγώνα της παρά την προδοσία διάφορων καιροσκόπων.
Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι αυτοί που φύγανε, αλλά αυτοί που θα μείνουν μέχρι το τέλος και πως ακόμα κι ένας Χρυσαυγίτης να μείνει, το Κίνημα δεν τελειώνει. Καταλήγοντας, ανέφερε πως η φρουρά πίπτει και δεν παραδίδεται.