Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ανασύνταξη τώρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Ανασύνταξη τώρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
“Εὰν μὴ ἔλπηται ἀνέλπιστον οὐκ ἐξευρήσει” ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
“Τίποτε δεν είναι αδύνατο. Τα δυνατά από τα αδύνατα τα ξεχωρίζει μια ψιλή γραμμή. Μα είμαστε τόσο κολλημένοι κάτω στα εύκολα, τόσο μουδιασμένοι που δεν μπορούμε να πηδήξουμε από πάνω από την ψιλή γραμμή.”
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ»

Αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι το Κίνημά μας έχει περιέλθει σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, η οποία κρατά πολλά χρόνια, αλλά και από τις προδοσίες μέχρι χθες συναγωνιστών, οι οποίοι την ώρα την δύσκολη εγκατέλειψαν το χαράκωμα και τράπηκαν σε άτακτη φυγή.

Μία λεπτή γραμμή μας λέει ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού, ο Ίων Δραγούμης ότι χωρίζει το αδύνατο από το δυνατό και πράγματι αυτό που σήμερα φαντάζει αδύνατο με την θέληση και αν πραγματικά έχουμε Πίστη που θα είναι δυνατότερη και από τη φωτιά θα γίνει και πάλι δυνατό!
“Δεν είναι η πρώτη φορά...”
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέχεται κτυπήματα σκληρά τόσο από το σύστημα, όσο και από ανθρώπους που υπήρξαν στους κόλπους της και την εγκατέλειψαν.
Όσοι θυμούνται και θυμούνται οι παλαιοί Συναγωνιστές έχουμε περάσει και δυσκολότερες στιγμές με κορυφαία εκείνη του 2013 όταν έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία και μισθοφόροι του κράτους με προσωπίδες εισέβαλαν στις κατοικίες μας στα άγρια χαράματα και μας οδήγησαν σιδεροδέσμιους στα κάτεργα της ψευτοδημοκρατίας τους. Και όμως αντέξαμε…
Θα αντέξουμε και τώρα αρκεί να το πιστέψουμε. Ας δούμε όμως τα πράγματα από μία οπτική ευρύτερη, ας δούμε τι υπήρξε και τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, στον κόσμο του 21ου αιώνα.
Στην σημερινή, λοιπόν, παγκόσμια πραγματικότητα της τεραστίας κινήσεως κεφαλαίων διά μέσω των χρηματιστηρίων, στην σημερινή Ευρώπη δεν θα ήταν δυνατόν να δοθεί η δυνατότητα της υπάρξεως μίας Ελλάδος Εθνικιστικής. Περιφρονώντας τα συνηθισμένα, τα βατά, τα “λογικά” επιδιώξαμε και επιτύχαμε κάτι το οποίο φάνταζε αδύνατο και απίθανο στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα! Επιτύχαμε σε πείσμα των μεμψίμοιρων να καθιερώσουμε στην πολιτική ζωή της χώρας ένα Κίνημα Εθνικιστικό και αυτό την στιγμή που τέτοιο κίνημα δεν έγινε με μέσα πολιτικά ούτε καν στην Ελλάδα του μεσοπολέμου όταν ο Εθνικισμός ήταν μόδα σε ολόκληρη την Ευρώπη! Επιδιώκοντας πάντοτε τα “αεί άτοπα” επιτύχαμε αυτό, το οποίο σύμφωνα με τους μαρξιστές και φιλελεύθερους αναλυτές ήταν αδύνατο για την Ελλάδα του 21ου Αιώνα.
Η βασική ένσταση, την οποία διατύπωναν αυτοί που αντιτίθεται ακόμη και στην ύπαρξη της Χρυσής Αυγής, του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι ότι στην εποχή που ζούμε δεν είναι δυνατόν να υπάρξει έκφραση πολιτική του Εθνικισμού, αφού ούτε οι διεθνείς συνθήκες το επιτρέπουν, ούτε βέβαια, και ότι επικρατεί στην πολιτική ζωή του εσωτερικού της χώρας. Αυτό βεβαίως ισχύει και προς αυτούς κυρίως απευθύνεται η αντίρρησή μας για αυτούς που είναι πραγματικοί Εθνικιστές, γιατί κάποιοι άλλοι μπορούν πολύ εύκολα να συνδυάσουν τον «εθνικισμό» τους με τις δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου.
Απέναντι στην ηττοπάθειά που αποκαλούν “ρεαλισμό”
Απέναντι σε όλους αυτούς, που τον συμβιβασμό τους και την ηττοπάθειά τους την αποκάλεσαν “ρεαλισμό”, αποδείξαμε ότι μπορεί να υπάρξει ένα Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα στην Ελλάδα.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι όποιος κατηγορεί σήμερα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτομάτως γίνεται για το σύστημα… “καλός” ακόμη κι αν χθες τον καθύβριζαν με τον χειρότερο τρόπο!
Εάν υπήρχε τρόπος ακόμη και τον Ιούδα τον ίδιο να ανασταίνανε και αυτός να κατηγορούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αμέσως θα τον ανακήρυσσαν Άγιο! Αντίθετα κτυπούν και συκοφαντούν αμείλικτα όσους παραμένουν Πιστοί, ενώ αντίθετα όσοι προδίδουν την Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι “καθώς πρέπει”, μετανοημένα “καλά παιδιά” του συστήματος.
Ο χρόνος, όμως, ο μέγας πανδαμάτωρ, αποκαλύπτει τα πάντα και απέναντι του κανένας δεν ήταν ποτέ τόσο δυνατός ώστε να αποκρύψει την Αλήθεια και η Αλήθεια στο πέρασμα του χρόνου θα φανεί. Όπως φάνηκε πολύ καλά ότι ο λεγόμενος “πατριωτικός χώρος” δεν ήταν τίποτε άλλο (και αυτό αποκαλύφθηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου) από ένα συνονθύλευμα ανθρώπων του συστήματος, είτε φθονερών και συμπλεγματικών ατόμων, οι οποίοι δεν συχώρησαν ποτέ αυτό που ποτέ δεν συγχωρείται στην Ελλάδα, δηλαδή, την επιτυχία! Γιατί ό,τι και να πούνε, το παρελθόν δεν μπορούν να το αλλάξουν και το παρελθόν λέει ότι για επτά ολόκληρα χρόνια από το 2012 μέχρι το 2019 στην Βουλή των Ελλήνων υπήρξε ένα πρωτοπόρο Εθνικιστικό Κίνημα, μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο, Ιδεολογικά καθαρό και ασυμβίβαστο! Και αυτό το γεγονός αποτελούσε και ΑΠΟΤΕΛΕΙ (δυστυχώς γι’ αυτούς) ένα ΠΑΡΑΔΟΞΟ για την πολιτική ζωή ενός προτεκτοράτου.
Τα γεγονότα επίσης απέδειξαν ότι η 5η φάλαγγα που καταγγέλλαμε ότι υπήρχε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, δεν ήταν γέννημα της φαντασίας μας, αλλά μία σκληρή και αναμφισβήτητη πραγματικότητα, η οποία όσο περνά ο καιρός θα αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο.
“Πιστοί στις επάλξεις του κάστρου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
Όσο για τις επιθέσεις κατά του προσώπου μου δεν αποτελούν κάτι το πρωτοφανές για μένα. Με συκοφαντούν συστηματικά από το 1976 μέχρι σήμερα, για 45 ολόκληρα χρόνια και ο λόγος είναι προφανής. Ήμουν ο μοναδικός που κατόρθωσε να οδηγήσει ένα Εθνικιστικό Κίνημα στο κοινοβούλιο της χώρας, ο μοναδικός που κατόρθωσε να απλωθεί στον Λαό η Ιδέα του Εθνικισμού και να ριζώσει βαθιά στην Ελληνική Νεολαία. Αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν ούτε οι σκευωροί, ούτε οι συκοφάντες, ούτε οι προδότες, ούτε οι λιποτάκτες, οι οποίοι μέχρι χθες με ζητωκραύγαζαν.
Ο απολογισμός πρέπει να γίνει και θα γίνει, πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Να σφίξουμε το χέρι ο ένας στον άλλον, όσοι παραμείναμε στις επάλξεις του κάστρου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσοι δεν προδώσαμε τις αιώνιες Ιδέες, όσοι παραμένουμε Πιστοί τώρα που όλοι (;) έχουν γίνει άπιστοι.
Ήλθε ο καιρός για κάθαρση, ήλθε ο καιρός όλοι μαζί με το σύνθημα “ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ” να κτίσουμε την νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, απηλλαγμένοι από όσους δεν φανήκαν αντάξιοι των περιστάσεων σε αντίθεση με τους Αγνούς Αγωνιστές, που ήσαν και είναι ανιδιοτελείς και όχι μισθοφόροι.
Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας μας και αυτοί που σήμερα μας συκοφαντούν και χειροκροτούν την νέα κατάσταση, θα έχουν να δώσουν λόγο στον λαό όταν θα έλθει και πάλι το ζήτημα στην επιφάνεια γιατί δεν πρόκειται να θαφτεί, ούτε να ξεχαστεί, όπως ελπίζουν. Οι Τούρκοι μας απειλούν σε Αιγαίο και Θράκη και οι τοκογλύφοι θα συνεχίσουν να ζητούν να πίνουν το αίμα μας. Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι και θα είναι δικοί μας γιατί είμαστε υπερήφανα πουλιά της θύελλας και της καταιγίδας και όχι του ήρεμου κάμπου και της γαλήνης.
N.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ