Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Και ο Σκουρλέτης στην Δίκη της Χρυσής Αυγής - Και ύστερα λένε ότι η συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!


Και ο Σκουρλέτης στην Δίκη της Χρυσής Αυγής - Και ύστερα λένε ότι η συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Με κάθε τρόπο και από την αρχή της διώξεώς μας το 2013, ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε με μίσος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ήταν απόλυτα σύμφωνοι με τον Σαμαρά και για τα κατηγορητήρια και για τις φυλακίσεις. Η Ν.Δ. όμως, με μία χοντροκομμένη προπαγάνδα, που δυστυχώς βρήκε ανταπόκριση, ισχυρίστηκε και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι υπήρξε συνεργασία του Εθνικιστικού Κινήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα ακόμη γεγονός ήλθε να την διαψεύσει! Μετά τον Βούτση και την γυναίκα του Τσίπρα, στη δική της Χρυσής Αυγής παρέστη και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη. «Η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή προσπάθησε τα πρώτα χρόνια να δείξει ένα φιλολαϊκό πρόσωπο. Γρήγορα ο κόσμος αντιλήφθηκε ποιο είναι το πραγματικό περιεχόμενο των ιδεών της και της πολιτικής της. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν οι ξένοι, οι μετανάστες, οι αδύναμοι, οι διαφορετικοί, αλλά πολλές φορές και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι», δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης. Τόνισε επίσης ότι «πρέπει η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και να τεθεί εκτός νόμου».

Θυμίζουμε ότι ο γιος του Σκουρλέτη καταδικάστηκε για επίθεση κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Βόρεια Προάστια, που είχε αναγραφεί και το σύνθημα-απειλή θανάτου “Ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο”. Όταν μάλιστα καταγγείλαμε αυτό στη Βουλή, ο Σκουρλέτης δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για την αντιφασιστική δράση του γιού του…