Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στην Καλαμάτα ύψωσαν την σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα Μνημόνια και την ισλαμοποίηση - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Εκατοντάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την πλατεία στο δημαρχείο της Καλαμάτας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης.
Η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου τρομοκρατεί το διεφθαρμένο πολιτικό Σύστημα. Η θλιβερή αντισυγκέντρωση των παρακρατικών δεν κατάφερε να εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της δυναμικής εκδήλωσης των Εθνικιστών.

Ενάντια στα διαπλεκόμενα κανάλια και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται καθημερινά μέσα στην καρδιά των Ελλήνων.
Στην πόλη που εκλέγεται βουλευτής ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, Σαμαράς, και τώρα τρώει... τομάτες, εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα αντίστασης.
Οι κατασκευασμένες διώξεις, τα σαθρά κατηγορητήρια, οι παράνομες πολιτικές παρεμβάσεις όχι μόνο δεν λύγισαν τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά συνετέλεσαν στην ενδυνάμωση του φρονήματος και στην ενίσχυση της Πίστης για Πατρίδα και Ελευθερία.
Άφιξη Αρχηγού Χρυσής Αυγής - Θερμή υποδοχή από εκατοντάδες φίλους του κόμματος
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη πλατειά της Καλαμάτας (αφού η αίθουσα του ξενοδοχείο REΧ όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί αποδείχθηκε πολύ μικρή), αγωνιστικό χαιρετισμό απηύθυναν στελέχη και βουλευτές του Κινήματος.
Δημήτρης Σαρατσιώτης - Γραμματέας Τ.Ο. Καλαμάτας
Δημήτρης Κουκούτσης - βουλευτής Μεσσηνίας
Ιωάννης Σαχινίδης - βουλευτής Πέλλας
Ευάγγελος Καρακώστας - βουλευτής Βοιωτίας
 
Ηλίας Παναγιώταρος - βουλευτής Β΄ Αθηνών
Ηλίας Κασιδιάρης - βουλευτής Αττικής
Κατά την ομιλία του ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων που έχουν πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές καταγγέλλοντας παράλληλα τους απατεώνες των μνημονίων που ξεπούλησαν την χώρα και ανέφερε μεταξύ άλλων τα δεινά που έφεραν στην Πατρίδα μας.
Απευθυνόμενος προς του συγκεντρωμένους Εθνικιστές είπε πως θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που αγωνίζονται με την Χρυσή Αυγή για να μην καταστραφεί η Ελλάδα. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην πόλη της Καλαμάτας όπου στις 23 Μαρτίου του 1821 μια χούφτα γενναίοι άνδρες ξεκίνησαν μια ολόκληρη επανάσταση που δημιούργησε το κράτος του Έθνους των Ελλήνων.  
Απόσπασμα ομιλίας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από το messinianewstv
Έγραψε το tharrosnews.gr
“O Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε «μύδρους» εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι αυτός τους έκλεισε στη φυλακή με μια σκευωρία που έστησε και η οποία κατέπεσε.
Επίσης επιτέθηκε και στην αντιφασιστική συγκέντρωση με βαριές εκφράσεις, λέγοντας ότι «οι σταλινικοί δολοφόνοι επέστρεψαν στο τόπο του εγκλήματος… στη πλατεία που έγδαραν και κρέμασαν 17 επιφανείς Μεσσήνιους το  Σεπτέμβριο του 1944 λίγο πριν συνεχίσουν με τη σφαγή στο Μελιγαλά, ας το καταλάβουν οι αναρχικοί και οι μπολσεβίκοι, ότι αυτή η γη δε τους ανήκει» .”
Απόσπασμα χαιρετισμού Ηλία Κασιδιάρη
Εθνικός Ύμνος στην Καλαμάτα
Περισσότερες φωτογραφίες: