Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Λαγός στο Δέλτα ΤV Θράκης για την υπόθεση Καμμένου-Κοντονή και τις συνομιλίες με ισοβίτη! ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο Δέλτα τηλεόραση Θράκης όπου αναφέρθηκε κυρίως στην υπόθεση των συνομιλιών υπουργών με ισοβίτες.
Ο Γιάννης Λαγός σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή και ο ίδιος προσωπικά με ομιλία του στις αρχές Ιουνίου αλλά και με ερωτήσεις έφερε το θέμα στην βουλή το οποίο εξελίχθηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά με την συζήτηση στην βουλή για το θέμα τόνισε πως οι βουλευτές ΝΔ-Πασόκ που προσπάθησαν το σηκώσουν δεν έχουν ιδέα για την υπόθεση και ότι λένε είναι σκόρπιες πληροφορίες και στοιχεία από την ομιλία του.
«Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε υπουργό και σε οποιοδήποτε στέλεχος της κυβέρνησης όσο υψηλά και να είναι να επεμβαίνει στο ρόλο της Δικαιοσύνης. Αυτό έχει κάνει αυτή την στιγμή ο Καμμένος και το ξέρει και ο Κοντονής και το είπε και δεν ξέρουν πώς να το διορθώσουν» είπε χαρακτηριστικά.  
Κλείνοντας, ο συναγωνιστής Λαγός είπε πως το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα με τα στοιχεία που έφερε ο ίδιος στην βουλή και εάν δεν είχε γίνει αυτό κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί με το θέμα.
Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης είπε ότι όποιος είναι ένοχος θα πρέπει να τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων ώστε να αποδειχθούν όλα