Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Εξτρεμιστική οργάνωση οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» για το αμερικανικό κράτος - Στην Ελλάδα οι υπουργοί τους έχουν στα σπίτια τους!


Εξτρεμιστική οργάνωση οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» για το αμερικανικό κράτος - Στην Ελλάδα οι υπουργοί τους έχουν στα σπίτια τους!
Τα πράγματα με το όνομά τους είπε μία έκθεση που παρουσίασε το αμερικανικό κράτος για τα εσωτερικά του ζητήματα, και στο οποίο κατέταξε τους παρακρατικούς της λεγόμενης “Antifa” στις τρομοκρατικές – εξτρεμιστικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Ασφάλειας του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε έκθεση σχετικά με τους παρακρατικούς στην αριστερά, όπου τους αναφέρει ως εξτρεμιστική οργάνωση και παραθέτει γεγονότα που πραγματικά… θυμίζουν πολλά από την δράση των εγχώριων παρακρατικών.
Αναφέρονται δράσεις ρουφιάνου και καταδότη, με αναρτήσεις φωτογραφιών ανθρώπων που στοχοποιούν οι εν λόγω οργανώσεις στο διαδίκτυο. Αναφέρονται αντισυγκεντρώσεις, προτροπή σε βία, βίαιες ενέργειες, δολοφονικές επιθέσεις και άλλα πολλά, τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες από το αστυνομικό δελτίο.
Την ίδια ώρα που το αμερικανικό κράτος επισήμως λέει αυτά τα πράγματα, οι υπουργοί στο ελλαδιστάν όχι μόνο υποστηρίζουν τους παρακρατικούς, υποθάλπουν τα εγκλήματά τους, αλλά τους έχουν και στο… σπίτι τους. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά την περίπτωση του Σκουρλέτη, του οποίου ο γιος είχε συλληφθεί ύστερα από επίθεση που είχε πραγματοποιήσει κατά της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.