Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εθνική προδοσία προαναγγέλλει ο Νίμιτς


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εθνική προδοσία προαναγγέλλει ο Νίμιτς
Ένα βήμα πριν την μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας μας βρίσκεται το "συνταγματικό τόξο", καθώς πυκνώνουν οι πληροφορίες για... λύση σχετικά με το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων.

Σε συνέχεια των ανθελληνικών και ανιστόρητων δηλώσεων Τσίπρα, ο οποίος αναγνώρισε στους σλαβοσκοπιανούς καταγωγή από τον Μεγάλο Αλέξανδρο και τους αρχαίους Μακεδόνες (!), έρχονται πληροφορίες για κινητικότητα στο επίμαχο ζήτημα.
Όπως αποκαλύπτει ο "βηματοδότης" οι αμερικανοί έχουν δώσει προθεσμία έως το καλοκαίρι για να εξευρεθεί λύση (σχετικά με το θέμα των Σκοπίων), αλλιώς θα προχωρήσουν στην ένταξη στο ΝΑΤΟ με την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Το μόνο πρόβλημα είναι πώς θα ξεπεραστεί η κωλοτούμπα του Πάνου Καμμένου, αλλά αυτό λύνεται εύκολα, καθώς σε περίπτωση άρνησης συναίνεσης από το πατριδοκάπηλο μόρφωμα των Ανέλ υπάρχουν οι ψήφοι από το λοιπό "συνταγματικό τόξο", το οποίο θα βάλει την υπογραφή του σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού το νέο όνομα των Σκοπίων θα είναι η "Νέα" η "Βόρεια Μακεδονία".
Την διαφαινόμενη προδοσία αποκάλυψε και ο ο διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για την ονομασία των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη και των Σκοπίων, Βάσκο Ναουμόφσκι.
Ο Νίμιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την επερχόμενη προδοσία, καθώς δήλωσε για το ζήτημα της ονομασίας: «Τον επόμενο χρόνο το θέμα μπορεί και πρέπει να επιλυθεί. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η θετική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πλευρές πηγάζει από τις δύο πρωτεύουσες, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση στα Σκόπια έχει θέσει το ζήτημα σε υψηλή προτεραιότητα και σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα».
Ο Νίμιτς δήλωσε πως οι οι διαπραγματεύσεις θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα με συναντήσεις τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη, αλλά μπορεί και σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Από την πλευρά του ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ δήλωσε αδιάλλακτος ότι «εμείς δεν έχουμε φθάσει στο σημείο να συζητάμε για ορισμένα νέα ονόματα ή κάτι παρόμοιο. Αυτό που πιστεύουμε ότι θα συζητηθεί αυτές τις ημέρες είναι η επιβεβαίωση της επιθυμίας των δύο πλευρών να εισέλθουν ουσιαστικά σε επίλυση του προβλήματος που έχει η Ελλάδα με το συνταγματικό μας όνομα».
Με λίγα λόγια και ενόψει της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το "συνταγματικό τόξο" έχει ξεπουλήσει από τώρα το όνομα της Μακεδονίας μας, για την οποία χιλιάδες Μακεδονομάχοι ήρωες θυσιάστηκαν.
Εμείς θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!