Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος υψώνει τα Λάβαρα του Αγώνα: Έλληνες, αντισταθείτε στην προδοσία!

Ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος υψώνει τα Λάβαρα του Αγώνα: Έλληνες, αντισταθείτε στην προδοσία!

Με την ανακοίνωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας από την συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, με την σιωπηρή συγκατάθεση της πονηρής νουδούλας, μία εκ των πρώτων αντιδράσεων ήταν φυσικά του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου, ο οποίος χτύπησε πένθιμα τις καμπάνες στο άκουσμα της προδοσίας και εξέδωσε ανακοίνωση στο ιστολόγιό του.

Στην ανακοίνωση, ο Εθνικός Ιεράρχης, εκφράζει την περί της συμφωνίας άποψή του, σημειώνοντας τα εξής: «ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Αδυνατούμε, λοιπόν, να δεχθούμε να βαφτίζουν τα Σκόπια Μακεδονικό Έθνος! Να βαφτίζουν επίσης τη γλώσσα τους «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ!». Αδυνατούμε να αποδεχθούμε αυτό το εθνικό μας ξεπούλημα, δηλ. αυτοί από εδώ καί πέρα να ονομάζονται Βόρειοι Μακεδόνες! Με άλλα λόγια απ’ εδώ και εμπρός εμείς δεν θα είμεθα οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ, οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!»
Επιπλέον, εκφράζει την βούλησή του να αντισταθεί στην προδοσία, γράφοντας: «Εξ ονόματος, λοιπόν, όλων αυτών των Ελλήνων, των γνήσιων πατριωτών, που αντιδρούν στις αδικίες, την ξένη κηδεμονία και την ξένη εκμετάλλευση, αποφασίσαμε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από αύριο Τετάρτη πρωί οι καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλεως του Αιγίου να χτυπούν πένθιμα, μόνο και μόνο για να εκφράσουμε δημοσίως, ότι η ψυχή μας πενθεί για την συντελούμενη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!»
Και τέλος προειδοποιεί, αναφέροντας: «Σκεφθείτε: Μήπως άραγε οι ΜΕΓΑΛΟΙ της ΓΗΣ, οι οποίοι οικονομικώς πλέον μας έχουν ήδη αιχμαλωτίσει, αλλά και με τα κύματα των Μεταναστών συνεχώς μας εκτοπίζουν, μήπως, λέγω θέλουν να μας διαλύσουν; Μήπως θέλουν να περιορίσουν τα σύνορα της Ελλάδος από τον Ισθμό της Κορίνθου και κάτω, όπως λέγεται; Στοχασθείτε!»
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο ιστολόγιο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου